De kerstman laat niet met zich sollen in Violent Night trailer

Nog drie maanden en het is Kerstmis. We mogen ons dus opmaken voor een flinke portie jingle bells en andere kersttoestanden waar we allemaal vrolijk van worden. Met Violent Night krijgen we alvast een speciale kerstfilm geserveerd.

Violent Night is een gitzwarte kerstactie-komedie. En met een heel speciale rol voor de kerstman. Wanneer een team huurlingen op kerstavond inbreekt bij een rijke familie en iedereen binnen gijzelt, is het team niet voorbereid op een verrassingsstrijder: de kerstman is immers van de partij. En geloof ons, met deze kerstman wil je absoluut geen ambras…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: