fbpx

Focus Entertainment neemt ons mee achter de schermen van A Plague Tale: Requiem

Ik heb in mijn carrière vaak de kans gekregen om op bezoek te gaan bij studio’s. Het blijft me steeds weer verbazen hoe die mensen die werelden en personages tot leven brengen. Iets wat uiteraard ook het geval is voor A Plague Tale: Requiem dat op 18 oktober verschijnt.

Focus Entertainments vierdelige In Focus series toont ons dan ook hoe Asobo deze game tot leven zal brengen op onze schermen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: