Far Cry 6 Game of the Year Edition is nu verkrijgbaar

Far Cry 6

Na de Standard Edition, de Deluxe Edition, de Gold Edition en de Collector’s Edition is sinds vandaag ook de Game of the Year Edition van Far Cry 6 beschikbaar. Aan deze editie hangt wel een stevig prijskaartje van € 119,99 vast.

Net geen 120 euro voor een game, excuseer? Komt deze editie in een gouden verpakking? Helaas niet. Wat deze editie wel omvat is het volgende:

  • De basisgame
  • De Season Pass (drie DLC’s en Far Cry 3 Blood Dragon Classic Edition)
  • Ultimate Pack (Croc Hunter Pack, Vice Pack en Jungle Expedition Pack)
  • Lost Between Worlds-uitbreiding

Deze Lost Between Worlds-uitbreiding is DLC die binnenkort beschikbaar is. Het vreemde is dat Ubisoft nog niets heeft gecommuniceerd over deze uitbreiding noch te kennen heeft gegeven dat er een Game of the Year Edition op komst was. Toch is deze vanaf vandaag beschikbaar in de Ubisoft Store.

In diezelfde Ubisoft Store kan je momenteel overigens genieten van stevige kortingen tot wel 80%.

Wie vandaag de Deluxe Edition van Far Cry 6 zou kopen, betaalt hiervoor € 32,00. Hierin zit de basisgame en het Ultimate Pack. Voor de Season Pass betaal je momenteel € 19,99. In totaal komt dat dus neer op € 51,99. Wie goed kan rekenen, zal beseffen dat je dan maar liefst € 68,00 zou moeten neertellen voor de Lost Between Worlds-uitbreiding. Dat is de prijs van een volwaardige AAA-titel.

Heeft er zich bij Ubisoft iemand mistelt? En waarom deze toch wel zeer hoge vraagprijs hanteren zonder enige info naar buiten te brengen?

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: