fbpx

Pinhead brengt de hel naar de aarde in nieuwe Hellraiser trailer

De Cenobites maken hun bloedigere terugkeer in Hulu’s Hellraiser, de 11e film in de horror franchise met Sense8 acteur Jamie Clayton die de Pinhead rol op zich neem, de eerste vrouw en de eerste trans acteur in de serie. Er wordt gezegd dat deze reboot trouw blijft aan de roots en tegelijkertijd een nieuwe kijk geeft op de gruwelijke original.

Dit nieuwe hoofdstuk in het Hellraiser universum is afkomstig van David Bruckner die ook een segment in de originele V/H/S regisseerde evenals twee verhalen van Shudder’s recente Creepshow revival. Hellraiser-bedenker Clive Barker had al in 2013 geprobeerd een nieuwe speelfilm van de grond te krijgen die bedoeld was als een hervertelling van de eerste film, maar uiteindelijk ging de studio voor een vervolg in 2018 met Hellraiser: Judgement.

De cast bestaat verder uit Odessa A’zion (Ghosts), Adam Faison (Grace and Frankie), Drew Starkey (Love, Simon), Brandon Flynn (13 Reasons Why), Goran Visnjic (Gotham) en Hiam Abbass (Blade Runner 2049).

De film is vanaf 7 oktober te bekijken op streamingdienst Hulu.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: