Hier is de launch trailer voor Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty Modern Warfare 2

Binnen drie weken ligt Call of Duty: Modern Warfare II in de rekken. In afwachting daarvan trakteert ontwikkelaar Infinty Ward ons reeds op de launch trailer.

Call of Duty: Modern Warfare II verschijnt op 28 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Wie de game op voorhand koopt, heeft vanaf 20 oktober om 19:00 uur Belgische tijds reeds toegang tot de Campaign Mode.

In september kon iedereen deelnemen aan de multiplayer bèta van de game. Onze eigen RoMa nam deel en schreef zijn bevindingen in een preview die je hier kan nalezen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: