Dragon Ball Z Kakarot komt op 13 januari naar PS 5 en Series X|S

Dragon Ball Z Kakarot

Bandai Namco Europe heeft vandaag de releasedatum voor Dragon Ball Z Kakarot new-gen bekendgemaakt met een nieuwe trailer met de iconische schurken en vrienden die Goku’s reis om de aarde te beschermen begeleiden.

Op 13 januari 2023 is de game beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, met snellere laadtijden en vloeiende gameplay tot 60fps, met toegevoegde details voor een nog grotere onderdompeling in de wereld van Dragon Ball.

Tot slot zal het kaartspel Card Warriors ook beschikbaar zijn voor de new-gen versies, dat zal worden geïmplementeerd als een offline versie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)