Bekijk zeven minuten aan gameplay van Wild Hearts

Een tijdje geleden zagen we de eerste beelden van de hunting game Wild Hearts opduiken. EA en Koei Tecmo slaan de handen in elkaar om op het eerste zicht de concurrentie aan te gaan met Monster Hunter. Beide partijen brengen nu een nieuwe gameplay video uit.

Ikzelf heb tot hiertoe nog nooit een Monster Hunter game gespeeld, maar als ik de gameplay bekijk van Wild Hearts lijkt het me wel iets. Het is ook overduidelijk dat de game van EA en Koei Tecmo inspiratie hebben gehaald van de games van Capcom.

Wild Hearts staat qua ontwikkeling goed op schema. De titel staat gepland voor 17 februari 2023 en zal speelbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.