Warhammer 40,000 : Inquisitor – Ultimate Edition verschijnt 27 oktober op PS 5 en Series S|X

Het Warhammer-universum blijft iets aparts en bijzonders. En het coole is dat het zich ook perfect leent tot videogames. Iets wat dus zeker het geval is voor Warhammer 40,000 : Inquisitor. Deze maakt binnenkort zijn opwachting op next-gen.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, de eerste actie-RPG die zich afspeelt in het Warhammer 40.000-universum, biedt even snelle als tactische gevechten. Als lid van de Inquisitie, met verschillende klasses, is het de taak van de speler om de wil van de keizer uit te voeren.

Spelers kunnen genieten van een werkelijk unieke ervaring, met vernietigbare omgevingen, een op dekking gebaseerd vechtsysteem, skilltrees en een breed scala aan voertuigen en wapens. De game speelt zich af in een consistent universum, dat dankzij zijn omvang en een procedureel gegenereerd missiesysteem steeds weer nieuwe verrassingen biedt.
 
Zaai geweld en chaos als Crusader, summon dodelijke apparaten als Tech-Adept, gebruik de Assassin voor een listige en behendige benadering, of bestrijdt vuur met vuur als een Psyker.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)