Ubisoft gaat Stadia-gebruikers helpen hun aankopen gratis over te zetten naar pc

Ubisoft

Vorige week wisten we jullie te vertellen dat Google besloten heeft om Stadia definitief op te doeken. Je kan sowieso een refund krijgen voor je hardware gaf Google mee, maar wat met de aangekochte software?

Ubisoft, dat heel wat games uitbracht die beschikbaar waren op Google Stadia, doet alvast een mooie geste. De studio gaat gedupeerden helpen om hun aankopen over te zetten naar pc.

Ubisoft stuurde daarover volgend bericht de wereld in: “Hoewel Stadia wordt gesloten op 18 januari 2023, zijn we blij om te delen dat we momenteel werken om de games die je bezit op Stadia naar pc te brengen via Ubisoft Connect,” vertelt Ubisoft senior corporate communications manager Jessica Roache. “We zullen meer te delen hebben over specifieke details, evenals de impact voor Ubisoft+-abonnees op een later tijdstip.

Nog eventjes geduld dus maar dat komt dan toch al in orde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: