fbpx

Het kost je 100 potjes om als nieuwe speler in Overwatch 2 alle originele personages vrij te spelen

Overwatch 2

Vanaf morgen 4 oktober ligt het free-to-play online schietspel Overwatch 2 in de rekken. En als je een nieuwe speler bent, met grootse plannen, dan kan je maar beter wat extra tijd vrijmaken de eerste dagen/weken…

Overwatch 2-spelers die nieuw zijn in de serie zullen immers niet meteen beschikken over de originele personages. Deze zullen voor hen niet meteen beschikbaar zijn en dus moeten ze deze vrijspelen.

Volgens feedback zou het meteen (en tegelijkertijd) beschikbaar stellen van al die personages én de nieuwe spelmodi te verwarrend zijn voor nieuwe spelers. De nieuwe FTUE (First Time User Experience) pakt die feedback direct aan.

In fase één zullen spelers de spelmodi en chatfuncties moeten vrijspelen – dit gebeurt “snel”, schrijft Blizzard in de blogpost. Daarna, in fase twee, zullen spelers de originele Overwatch-helden vrijspelen door “ongeveer 100 wedstrijden” te spelen.

Het is belangrijk op te merken dat dit alleen geldt voor de heroes van het originele spel. De nieuwe personages zal je, net zoals overal dezer dagen, moeten vrijspelen via de aanschaf van het Battle Pass-systeem van Overwatch 2.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: