fbpx

Crystal Dynamics onderzoekt jullie interesse in de Legacy of Kain franchise

Legay of Kain Soul Reaver

Er doen reeds een flinke poos verhalen de ronde dat Crystal Dynamics de Legacy of Kain-franchise nieuw leven wil inblazen. Maar voorlopig bleef het beperkt tot verhalen en geruchten. Vanaf vandaag komt er echter iets concreets naar boven.

Zo pakt Crystal Dynamics uit met een heuse enquête waarin het onderzoekt of er wel interesse is in (mogelijke) nieuwe Legacy of Kain-games.

De studio gaat daarin op zoek naar antwoorden over je favoriete games uit de saga, op welke platformen je speelt, welke titel je het vaakst hebt gespeeld, enzovoort.

Zit er dan een nieuwe aan te komen, of kiezen ze voor de Remake-aanpak van een van onderstaande games? Wie zal het zeggen? Invullen dus die handel zodat we het snel ontdekken.

Hieronder nog even de games die opgenomen werden in de enquête: Blood Omen: Legacy of Kain (1996), Legacy of Kain: Soul Reaver (1999), Soul Reaver 2 (2001), Blood Omen 2 (2002) en Legacy of Kain: Defiance (2003).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: