WINNAARS WEDSTRIJD | Steelrising (PS5)

Wedstrijd Steelrising PlayStation 5 PS 5

Proficiat! Michael V.P. uit Temse en Anthony V. uit Waarschoot werden uitgeloot als winnaars. Zij mogen hun exemplaar in de bus verwachten.

Steelrising neemt je mee naar Parijs tijdens de Franse Revolutie. Je speelt als Aegis, een machine die tot taak heeft het de geschiedenis te redden.

Vecht tegen een leger van machines en epische eindbaasgevechten. Aegis is als dansende machine een unieke heldin. Gevormd naar jouw speelstijl alleen tegen de hele monarchie.


Dankzij Nacon mogen we twee exemplaren weggeven van de PlayStation 5-versie van Steelrising.

Wil je kans maken op deze game? Antwoord dan op de wedstrijdvraag en vul je gegevens in via het formulier onderaan dit bericht in.

Zorg dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen bij de loting!

De wedstrijd loopt tot en met 25/09/2022 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.