fbpx

World of Warcraft: Dragonflight verschijnt officieel 29 november

Blizzard heeft laten weten dat World of Warcraft: Dragonflight officieel lanceert op 29 november. De uitbreiding brengt spelers terug naar Azeroth en introduceert onder andere een nieuw speelbaar ras, de nieuwe Evoker-klasse en aanpasbare draken mounts.

In de negende uitbreiding van het spel keren spelers terug naar waar het allemaal begon; Azeroth. We reizen in de uitbreiding af naar de Dragon Isles. De nieuwe locatie wordt als weelderig en ‘oer’ omschreven. Passend bij het drakenthema kunnen spelers hun eigen Dragon Isles Drakes temmen, berijden en aanpassen. De draken maken gebruik van de nieuwe Dragonriding-vluchtmechaniek. Een nieuw speelbaar drakenras, de Dracthyr, wordt ook geïntroduceerd. De Dracthyr kunnen alleen de nieuwe Evoker-klasse zijn, die zowel als caster DPS of als healer kan worden gespeeld.

In tegenstelling tot meer recente uitbreidingen die nieuwe progressie systemen toevoegden in de vorm van dingen als Artifact Weapons en Azerite Armor, zal Dragonflight zich richten op meer old school aspecten van het spel. Class talents krijgen een complete revisie om meer te lijken op de klassieke talentbomen van het spel, en de UI en interface van de bijna twee decennia oude MMO krijgen een hoognodige facelift.

Naast nieuws over de release van de uitbreiding heeft Blizzard bevestigd dat Dragonflight seizoen 1, waarin de Vault of the Incarnates raid wordt geïntroduceerd en de PvP en Mythic+ dungeon seizoenen beginnen, in de week van 12 december van start gaat.

Blizzard brengt ook een XP boost event terug in aanloop naar de reslease van Dragonflight. Van 4 oktober tot de nog onbekende release van de pre-patch van het spel (die de mogelijkheid om Dracthyr-personages te maken zal toevoegen) krijgen spelers de Winds of Wisdom-buff, waardoor verkregen XP met 50% toeneemt.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d