fbpx

Respawn kondigt terugkeer Apex Legends Fight or Fright Event aan

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de terugkeer aangekondigd van het Apex Legends Fight or Fright Event. Het in-game Halloween-evenement vindt plaats van 4 oktober tot en met 1 november en bevat vier weken aan roulerende tijdelijke modi en Halloween-skins.

Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van het Fight or Fright Event-schema:

  • Shadow Royale (4 – 11 oktober) – Het zou geen Fight or Fright Event zijn zonder de terugkeer van Shadow Royale. Voor het eerst in de geschiedenis jagen spelers op tegenstanders in de gloed van Olympus After Dark.
  • Gun Run (11 – 18 oktober) – Tijdens de tweede week mogen spelers de terugkeer van Gun Run niet missen. Olympus After Dark komt in de roulering samen met de eerdere twee maps, waaronder Fragment East (World’s Edge) en Skull Town (Kings Canyon).
  • Control (18 – 25 oktober) – Op 18 oktober krijgen spelers opnieuw “Control” in Olympus After Dark, World’s Edge en Storm Point.
  • Shadow Royale (25 – 1 november) – Spelers gaan in de laatste week van het evenement terug naar Shadow Royale om te laten zien wat ze geleerd hebben.

Hieronder vind je informatie over de Fight or Fright Sale:

  • Nieuwe en terugkerende skins – Gedurende vier weken kunnen spelers verschillende nieuwe en terugkerende skins met een Halloween-thema ontgrendelen via het tabblad ‘Store’. De nieuwe Legendary-skins bestaan uit onder andere ‘Inner Demon’ voor Ash en ‘Bladed Wanderer’ voor Seer. Spelers kunnen ook nieuwe bundels aanschaffen, waaronder de Voidwalker-bundel voor Wraith (van 4 tot 11 oktober) en Memoir Noir-bundel voor Pathfinder (van 11 tot 18 oktober). Daarnaast gelden er tijdens het evenement speciale kortingen op Apex Packs en eerder verschenen bundels.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: