Mario + Rabbids Sparks of Hope toont story trailer

Zelf heb ik twee konijntjes gehad, echte dan natuurlijk. Gelukkig waren ze iets liever en braver dan de Rabbids waar Ubisoft mee naar buiten kwam. Ook deze keer gaan de pluizige langoren weer een samenwerking aan met Nintendo’s Mario.

In deze trailer waarin het verhaal centraal staat ontdek je meer over de mysterieuze vijand die Mario en de Rabbids in hun volgende avontuur moeten bestrijden en de gemene Sparks Hunter waarmee ze tijdens hun galactische reis te maken krijgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)