fbpx

World of Warships: Legends maakt zich op voor een nieuw Halloween-event

Halloween zit er aan te komen en dus steken heel wat studio’s hun games in een Halloweenjasje. Wargaming steekt alvast van wal met een nieuw Halloween-event voor World of Warships: Legends.

Deze update wordt aangevoerd door een drie weken durend Halloween-evenement dat geen tricks maar een reeks lekkers biedt, met nieuw te onderzoeken Duitse alternatieve slagschepen, een vijf weken durende campagne om de machtige Kronshtadt te verdienen en een nieuw Legendarisch Bureau-project.

Het begin van de festiviteiten is het drie weken durende evenement “A Light in the Dark ’22”, met een coöperatieve strijd tegen AI om de legendarische Rasputin te verslaan. Het evenement loopt van 17 oktober tot 7 november en biedt indrukwekkende beloningen, waaronder de benijdenswaardige Commonwealth Tier V Premium cruiser Perth.

Om Halloween te vieren introduceert World of Warships: Legends ook een reeks griezelige content. Commandanten en schepen kunnen meedoen aan de gekostumeerde actie, met drie unieke vermommingen voor marinepersoneel en een reeks thematische scheepsskins.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: