De speciale God of War: Ragnarök-controller gaat je 75 euro kosten

Zelf kies ik meestal, of eigenlijk altijd, voor de standaardcontrollers die bij een console bijgeleverd worden. Sommigen houden echter van een iets meer fancy controller en kopen speciale edities. Daar is ook deze God of War: Ragnarök-controller er eentje van.

Deze controller, die onthuld werd tijdens Sony’s State of Play gaat je echter wel wat euries kosten. In plaats van de gebruikelijke 69,99 euro zal je er 5 euro extra voor moeten ophoesten, wat dus net geen 75 euro (op 1 eurocent na) kost.

Vanaf 9 november zou je hem in de winkels moeten kunnen aanschaffen. Hou dus zeker 5 euro extra opzij, of om zeker te zijn 75 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)