PlayStation Stars lanceert op 13 oktober in Europa

playstation-stars

PlayStation Stars, het nieuwe loyaliteitsprogramma van Sony, zal zeer binnenkort lanceren. Iedereen met een PlayStation-account kan deelnemen en een PlayStation Plus-lidmaatschap is niet vereist. In Azië gaat het loyaliteitsprogramma vandaag van start.

PlayStation Stars beloont spelers door bepaalde campagnes en activiteiten te voltooien. Een van de eerste campagnes zal Play/1994 noemen, een feature waarbij aan spelers gevraagd wordt om het juiste spel te starten wanneer er een audio cue wordt afgespeeld.

Beloningen bestaan uit loyaliteitspunten die ingewisseld kunnen worden voor tegoeden in jouw PlayStation Network Wallet of bepaalde producten in de PlayStation Store. Ook kunnen er digitale collectibles verzameld worden. Deze kunnen in een digitale vitrinekast bewonderd worden via de PlayStation App.

Een PlayStation Plus-lidmaatschap is geen vereiste om deel te nemen, wel tellen abonnementsbetalingen mee voor meer loyaliteitspunten.

PlayStation Stars zal eerst op de PlayStation App worden gelanceerd en in de toekomst worden uitgebreid naar console.

Meer info en details kan je in deze uitgebreide blogpost vinden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: