Fleur je gameroom op met de Mineral Camo Special Edition Xbox-controller

Xbox Wireless Controller Mineral Camo Special Edition

Ik ben fan van controllers met een ietwat opvallender kleurenpatroon. Niet voor niets heb ik hier die Forza Horizon 5 Xbox-controller liggen.

Microsoft laat mijn portemonee weer zweten, want het kondigde de vierde controller aan in de Camo-serie. De Mineral Camo Special Edition volgt hiermee de Night Ops Camo, Arctic Camo en Daystrike Camo controllers op.

De Mineral Camo controller heeft een opvallend mineraalblauw, felpaars, aqua en donkerpaars camouflagepatroon. Dit kleurontwerp is volgens Microsoft geïnspireerd op geodekristallen.

De Xbox Wireless Controller Mineral Camo Special Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €64,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.