fbpx

Man of Medan en Little Hope krijgen gratis update – nu ook verkrijgbaar op PS 5 & Series X|S

Met Man of Medan en Little Hope bewees Supermassive Games na het geweldige Until Dawn, dat ze weten hoe ze een spannende (en tevens toegankelijke) horrortitel in mekaar moeten flansen. Dat bewezen ze nadien ook nog met House of Ashes en het recent verschenen The Quarry.

Man of Medan was het begin van de Dark Pictures Anthology-serie en Little Hope volgde kort daarna. Deze games markeerden het begin van de Anthology-serie met gruwelijke verhalen uit de verhalenverzameling van de Curator zelf.

Vandaag kunnen alle bezitters van één of beide van deze titels een gratis update downloaden die verschillende aspecten van de game zal verbeteren en een nog meeslependere ervaring zal opleveren.

De gratis PlayStation 4-, Xbox One- & pc-update voor Man of Medan en Little Hope bevat:

  • Nieuwe moeilijkheidsinstellingen & QTE-waarschuwingen
  • Verbeterde UI & interacties
  • Bijgewerkte bearing art & event triggers
  • Verhoogde loopsnelheden
  • Meer toegankelijkheidsopties, waaronder ondertitels
  • Extra bonus voor Man of Medan: ontdek een nog niet eerder vertoond hoofdstuk genaamd “Flooded”, waarin nieuwe gameplay en nieuwe doden worden geïntroduceerd voor het climatische einde van het spel

Al deze verbeteringen zullen ook beschikbaar zijn voor new-gen spelers aangezien Man of Medan en Little Hope nu zijn toegevoegd aan de digitale winkels van de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d