Pauline en Diddy Kong vanaf nu ook speelbaar in Mario Strikers: Battle League Football

Mario Strikers Battle League Football

Het probleem met Mario Strikers: Battle League Football was volgens onze eigenste auron_sagara dat er simpelweg te weinig content in de game zat.

Aan die weg timmert Nintendo nu al een tijdje en vanaf vandaag is de tweede wave aan gratis DLC te downloaden voor de game. Hiermeer worden Pauline en Diddy Kong toegevoegd als speelbare personages. Pauline kenmerkt zich vooral met haar snelheid, terwijl Diddy Kong enorm balvast blijkt te zijn.

Maar dat is niet alles. Want naast deze twee nieuwe personages voegt Nintendo de nieuwe Tonuitrusting toe en een nieuw stadion met de naam Kosmocolosseum.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.