Krafton pakt uit met visual concept trailer voor onaangekondigd project Windless

De Zuid-Koreaanse holdingmaatschappij die onder andere verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van PUBG en The Callisto Protocol serveert ons een waanzinnige trailer van een nog onaangekondigde game. Zet je schrap om omvergeblazen te worden!

Het project, genaamd Windless, zal gebaseerd zijn op de Koreaanse fantasy novel, The Bird That Drinks Tears. De trailer ziet er werkelijk fantastisch uit en is gemaakt in Unreal Engine 5.

Vorig jaar ging Krafton de samenwerking aan met illustrator/kunstenaar Ian McCaig, bekend van Star Wars en Marvel-projecten. Hij zal voor Windless ingehuurd worden om van de game een waar pronkstuk te maken op grafisch vlak.

Krafton heeft ook al een officiële site voor Windless. Enigste detail dat u moet weten of zal merken is dat alles in het Zuid-Koreaans staat geschreven.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”