Soulslike Steelrising krijgt eind deze maand nieuwe content

Ik hou van Spiders. Die mannen hebben mij met hun GreedFall enorm weten te charmeren. Daarom dat ik me deze week, in mijn weekje verlof, heb laten overtuigen door onze Wolnir zijn review om de game een kans te geven. Net op tijd trouwens.

Op 29 september krijgt Steelrising namelijk heel wat nieuwe content waaronder ook een New Game Plus modus voor de dapperen der aarde.

Deze mode biedt spelers een hogere moeilijkheidsgraad en nieuwe content waaronder een nieuw volledig kostuum, vier nieuwe wapens en tegenstanders.

De New Game Plus-mode komt beschikbaar voor alle bezitters van de game. De Assist-mode laat je de moeilijkheidsgraad van de game veranderen, zodat spelers de spelervaring kunnen afstemmen op hun eigen niveau. Deze mode is voor iedereen toegankelijk en kan op elk moment geactiveerd en gedeactiveerd worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)