Ted Lasso zit hoogstwaarschijnlijk in FIFA 23

Ted Lasso

Ken je Ted Lasso niet? Dan moet je dringend de gelijknamige reeks op Apple TV+ bekijken. Niet dat ik de reeks al gezien heb, maar onze Lazlo is laaiend enthousiast over de reeks waarin een Amerikaanse Footballcoach de leiding krijgt over AFC Richmond, zonder enige kennis van voetbal.

Nu lijkt het erop dat de coach met Mario-snor zijn opwachting gaat maken in EA Sports nieuwste voetbalgame FIFA 23.

Het officiële Twitter-account van Ted Lasso heeft namelijk een foto gedeeld waarop te zien is dat acteur Jason Sudeikis in de rig zit waar EA Sports ook de gezichten van échte voetballers en trainers scant. EA Sports doet zelf nog een schepje bovenop de geruchten door te reageren op de post met mysterieuze ogen…

Beide partijen hebben dus nog niet officieel gereageerd, maar de kans is dus zéér groot dat we vanaf 30 september aan de slag kunnen met Ted Lasso en/of AFC Richmond.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.