Bekijk acht minuten aan nieuwe gameplay van Scorn

Binnen exact één maand is het eindelijk zover. Dan kunnen we aan de slag met Scorn. Vandaag heeft ontwikkelaar Ebb Software ons getrakteerd op een acht minuten durende gameplay video.

Scorn is een horror first-person shooter die geïnspireerd is op de werken van kunstenaars H.R. Giger en Zdzislaw Beksinski. De game speelt zich af in een nachtmerrieachtig universum van vreemde vormen. De game is ontworpen rond het idee van ‘in de wereld gegooid te worden’. Geïsoleerd en verloren in deze droomachtige spelwereld verken je als speler verschillende onderling verbonden gebieden op een niet-lineaire manier.

Elke locatie in de game bevat zijn eigen verhaal, puzzels en personages die integraal deel uitmaken van het creëren van een samenhangende wereld. Gedurende het spel zal je nieuwe gebieden openen, verschillende vaardigheden, wapens en voorwerpen verwerven en dien je de bezienswaardigheden die je tegenkomt te doorgronden.

Scorn zal op 21 oktober verschijnen voor Xbox Series X|S en PC en zal vanaf dag één beschikbaar zijn via Game Pass.

Onderstaande video geeft een eerste blik op de eerste groteske puzzel van de game en geeft ons een glimp van de meeslepende nachtmerrie die wacht.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.