Terug naar de ’80 als je preorder plaatst van Dakar Desert Rally

Dakar Desert Rally '80

Er is een serieuze revival bezig van de jaren ’80. Het merendeel van de seizoenen van Stranger Things speelden zich niet voor niets af in die tijd.

Maar de jaren ’80 waren ook dé periode waarin de automobielsector het onderste uit de kan probeerde te halen. De meest iconische rallywagens stammen zo af uit die tijd.

Ontwikkelaar Saber Porto speelt daar handig op in, want als je nu een preorder plaatst op de Deluxe Edition van Dakar Desert Rally krijg je er zomaar twee iconische bolides bij: de DAF Truck Turbo-Twin en de Peugeot 405 Turbo 16. Deze editie kost je €59,99 in plaats van €39,99. Maar hiervoor krijg je ook de Season Pass voor terug met daarin vijf DLC packs inclusief nieuwe maps, voertuigen en twee nieuwe rally events.

In Dakar Desert Rally krijgen we maar liefst 30 verschillende stages voorgeschoteld die ons doorheen de immense woestijnen loodsen met officiële bolides, teams en piloten.

Dakar Desert Rally verschijnt op 4 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam en de Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Terug naar de ’80 als je preorder plaatst van Dakar Desert Rally'

  1. Altijd uitgekeken naar een fatsoenlijke Dakar game. Hopelijk hebben ze genoeg injectie kapitaal vd Embracer Group gekregen. Preview ziet er veelbelovend uit!

Reacties zijn gesloten.