Alchemie wordt zeer belangrijk in A Plague Tale: Requiem

Vorige maand konden we nog genieten van een gameplay video van A Plague Tale: Requiem. Daarin zagen we dat er heel wat aspecten aanbod kwamen. Nu krijgen we nog een nieuwe video te zien, waar het gebruik van alchemie in de kijker wordt gezet.

Hoofdpersonage Amicia had in A Plague Tale: Innocence haar handen meer dan vol. Door dit knappe avontuur is ze ongetwijfeld klaar voor de strijd in A Plague Tale: Requiem. Deze keer zal ze gebruik kunnen maken van alchemie. Het maken van vuur -en rookbommen zal één van de mogelijkheden worden.

A Plague Tale: Requiem is vanaf 18 oktober beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Bij lancering is de game ook speelbaar op Xbox Game Pass voor consoles en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.