fbpx

A Plague Tale: Requiem krijgt gloednieuwe gameplay trailer

Als er een game is waar ik dit jaar zeker nog naar uitkijk, dan is dat A Plague Tale: Requiem. De personages, de setting, de gameplay, het kon me allemaal meer dan bekoren bij de eerste telg in de reeks, namelijk A Plague Tale: Innocence.

In deze sequel gaan we verder op stap met hoofdrolspelers Hugo en Amicia’s, en dit in het zuiden van het 14e-eeuwse Frankrijk. Dit voordat je koers zet naar een mysterieus eiland in de Middellandse Zee.

Trotseer een vreselijk lot en vind een geneesmiddel voor Hugo’s ziekte dankzij Amicia’s nieuwe hulpmiddelen – waaronder het gebruik van alchemie om vuur te manipuleren en de lange-afstandskracht van een kruisboog, maar ook haar sluwe gebruik van het terrein en haar vermogen om zich uit de greep van een vijand te worstelen.

Kies ervoor om vanuit de schaduw toe te slaan of om de hel te ontketenen, met behulp van Hugo’s nieuwe krachten: om de bewegingen van omringende vijanden waar te nemen terwijl je je heimelijk beweegt, en om hordes ratten te manipuleren om hele bataljons soldaten te decimeren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: