Square Enix Collective onthult sprookjeshorror-game Little Goody Two Shoes

Square Enix Collective onthult Little Goody Two Shoes, een mysterieus nieuw sprookjesavontuur met een duistere twist.

Deze verhalende horror role-playing game wordt ontwikkeld door AstralShift, een onafhankelijk, in Portugal gevestigd team ontwikkelaars dat zich richt op de creatie van filmachtige games met meeslepende verhaallijnen en aangrijpende soundtracks.

Little Goody Two Shoes speelt in het mysterieuze Kieferberg Village en is een eerbetoon aan de RPG’s die verschenen voor de PlayStation en tijdens de beginjaren van de PlayStation 2.

De game draait om Elise, een ambitieuze dame die vastbesloten is om rijk te worden en aan haar simpele leventje te ontsnappen. In de schoenen van Elise zullen spelers al snel helemaal opgaan in dit door de jaren 90 geïnspireerde horror role-playing-avontuur.  Speciale gameplay-elementen als ‘Sustenance’, ‘Reputation & Suspicion’ en ‘Exploration & Narrative’ helpen spelers om overdag hun dagelijkse taken uit te voeren en ‘s nachts de duisterste geheimen van het woud te ontdekken.

Daarnaast kunnen spelers van deze nostalgische game-ervaring hun eigen wegen door de griezelige bossen kiezen, puzzels kraken en betekenisvolle relaties opbouwen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)