Kinepolis trekt vijf keer meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar

Het lijkt erop dat we massaal de weg vinden naar de bioscoop. Ik moet zelf ook bekennen dat ik de eerste helft van dit jaar al heel wat bezoekjes heb gebracht aan een Kinepolis of andere bioscoop.

In een persbericht heeft Kinepolis nu bekend gemaakt dat het een erg succesvol eerste jaarhelft achter de rug heeft. Zo zag het maar liefst vijf keer meer bezoekers binnenwandelen ten opzichte van 2021. Da’s logisch als je corona in rekening neemt, maar ook ten opzichte van 2019 ziet het bedrijf een stijging van meer dan 77%. Straf.

Grote publiekstrekkers waren Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion en Elvis. Zij zorgden voor een stijging van 107,0% ten opzichte van juni 2019. De totale winst bedroeg dan ook €9,1 miljoen.

Welke films heb jij dit jaar al gezien in de bioscoop?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.