EA Motive kondigt Iron Man-game aan

Het hing al even in de lucht, dat er een studio van Electronic Arts bezig was met een game omtrent Iron Man. Waar rook is is vuur, want EA Motive heeft bevestigt dat zij de studio zijn die zich gaan ontfermen over Tony Stark.

Op de site van EA heeft EA Motive een bericht gepubliceerd dat zij al even bezig zijn aan een singleplayer Iron Man-game. Dit in samenwerking met een team dat geleid wordt door Olivier Proulx, die we kennen van zijn werk aan Guardians of the Galaxy.

De game zou de focus leggen op een third-person actie-avonturen game. Samen met Marvel Games zullen ze ervoor zorgen, dat het verhaal direct zijn inspiratie haalt uit de enorme geschiedenis van Iron Man.

Verdere details zijn helaas nog niet beschikbaar, maar vanaf we nieuwe updates ontvangen zijn jullie de eerste die het te weten komen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.