Teaser trailer van nieuwe role-playing game Graveless

Digital Happiness, bekend van de DreadOut franchise, bewandelt in deze nieuwe hack and slash third-person action RPG opnieuw het horrorpad.

Ditmaal ben jij ‘The Reaper’ om alle afgrijselijkste wezens uit je ergste nachtmerries terug naar het hol te sturen waar ze vandaan kwamen. In de trailer zien we verschillende vechtscènes in duistere en deprimerende omgevingen.

De game zal gemaakt worden in Unreal Engine 5 en er zal de mogelijkheid zijn om je vechtstijl en skills van het personage uit te bouwen naar persoonlijke voorkeur.

Een releasedatum is momenteel nog niet bekend voor Graveless maar wel dat de game beschikbaar zal zijn voor PlayStation 5, Xbox Series S/X en PC.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”