fbpx

Ontdek de Back to Work Office MSI

MSI Back To School

Nu de vakanties er voor de meesten al een tijdje opzitten, is het tijd om (helaas) weer terug aan het werk te gaan. En niets is vervelender dan moeten werken met een trage of oude laptop.

Om de harde werkers te hulp te schieten komt MSI tot en met 2 oktober 2022 met de Back 2 Office Deals; heel veel korting op heel veel laptops voor de hardwerkende mens.

Of je nu op zoek bent naar een multifunctionele notebook zoals de Summit Flip line-up, of naar de grafische krachtpatsers zoals de Content Creation series, voor ieder soort kantoorwerk is er wel een geschikt model.

Uiteraard vergeet MSI de gamers ook niet. Na het werk is ontspanning belangrijk, en wat is nu ontspannender dan jezelf compleet te verliezen in een coole game? Daarom is er ook veel korting op de nodige gaming modellen!

Je vindt alle deals op de website van MSI.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: