Octopath Traveler 2 toont zich met gameplay in uitgebreide showcase

Octopath Traveler 2

Een dikke week geleden tijdens de Nintendo Direct dropte Square Enix het bestaan én de releasedatum van Octopath Traveler 2, het vervolg op de ontzettend positief onthaalde JRPG uit 2018.

Tijdens een uitgebreide showcase van net geen uur lang, heeft de ontwikkelaar een pak nieuwe info vrijgegeven over de game. De gebeurde tijdens de voorbije Tokyo Game Show. Bovendien krijgen we in totaal zo’n 20 minuten gameplay voorgeschoteld. Hiervoor kan je best even doorskippen naar de 25e minuut in onderstaande video.

Octopath Traveler 2 verschijnt op 24 februari 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.