Schaaf je Japans bij met indrukkende Forspoken-trailer

Forspoken

Tijdens de Tokyo Game Show heeft Square Enix een nagelnieuwe trailer naar buiten gebracht van het mysterieuze Forspoken.

In de trailer, die een dikke twee minuten lang is, volgen we het hoofdpersonage Frey Holland die terecht komt in de erg mystieke wereld met de naam Athia.

Het enige probleem voor ons Westerlingen is dat deze trailer volledig van Japanse stemmen is voorzien, waardoor het niet eenvoudig is het verhaal te volgen. Gelukkig heeft Youtube een handige vertaal- en ondertitelingsfunctie ingebouwd. Maak daar dus handig gebruik van!

Forspoken wordt ontwikkeld door Luminous Productions en verschijnt op 24 januari 2023 voor PlayStation 5 en pc (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store)

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.