Hollow Knight: Silksong komt dan toch naar PlayStation

Hollow Knight Silksong

Goed nieuws voor alle metroidvania-liefhebbers die enkel een PlayStation-console in huis hebben staan. Want Hollow Knight: Silksong, de opvolger van het fantastische Hollow Knight uit 2017, komt dan toch naar PS5 en PS4.

Het was al bekend dat Hollow Knight: Silksong naar de Xbox-consoles (inclusief Game Pass), Nintendo Switch én pc zou komen. Nu worden dus de PlayStation-consoles aan dit lijstje toegevoegd. Al heeft de game op dit moment nog steeds geen releasedatum te pakken.

In deze game spelen we echter niet met Hollow Knight, maar met een personage dat we eerder tegen kwamen in de eerste game: Hornet. Zij heeft enkele nieuwe moves, waardoor dit vervolg toch anders zal moeten aanvoelen dan de eerste game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.