Keanu Reeves kruipt opnieuw in de huid van John Constantine

Constantine Keanu Reeves

De wonderen zijn de wereld niet uit. Hoewel Constantine een erg goede actieprent was, bleek de film bij zijn release in 2005 niet meteen een groot kassucces.

Gelukkig bouwde de film, mede dankzij de cultstatus van Keanu Reeves, een grote schare fans op. Hierdoor is het regisseur Francis Lawrence gelukt om bij filmmaatschappij Warner Bros. geld vrij te krijgen voor de productie van het langverwachte vervolg.

En het goede nieuws is dat Keanu Reeves met veel plezier opnieuw in de huid wil kruipen van hoofdpersonage John Wick Constantine dat bekend werd in de Hellblazer-comics van DC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.