Gameplay reveal van Soulslike game Enotria: The Last Song

Het moet gezegd worden, Soulslike games zijn alom tegenwoordig en hot in de game industrie. Afgelopen weekend op Tokyo Game Show 2022 mochten we al een eerste glimp opvangen van deze Enotria: The Last Song.

We reizen af naar het mooie Italië waar je in een wereld terechtkomt vol Renaissancearchitectuur. Niet toevallig want de ontwikkelaar van deze game, Jyamma Games S.r.l, is gevestigd in Milaan en is dus een Italiaanse studio pur sang.

De trailer begint met de woorden, “And what worth have you, Maskless One a verse of an unfinished poem?”. Vermoedelijk is dit een hint naar de protagonist.

Daarnaast zien we gevechten in steden, kathedralen en langs de kust. Locaties die in het echte leven het decor zouden zijn van een prachtige vakantie.

Veel verdere details zijn nog niet bekend over deze game. Om toch onze Soulslike honger te stillen schotelt de ontwikkelaar ons deze trailer voor.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”