Blade Runner 2049 krijgt vervolg op Amazon Prime

Blade Runner 2049

Een klein jaar geleden leken de deuren naar een vervolgserie op Blade Runner 2049 wagenwijd open te staan. Maar het was tot nu wachten op officieel bericht.

Amazon Prime heeft namelijk bekend gemaakt dat ze een televisieserie besteld hebben dat zich 50 jaar na de film uit 2017 gaat afspelen. De reeks krijgt dan ook de toepasselijke naam Blade Runner 2099.

Het goede nieuws is dat heel wat mensen die verantwoordelijk waren voor Blade Runner 2049 mee zullen werken aan deze serie. Al lijkt het twijfelachtig of regisseur Dennis Villeneuve aan boord zal komen. Hij is namelijk druk bezig met Dune: Part 2.

Toch weet ik ,iet goed of ik nu blij of angstig moet worden van dit nieuws. Want enerzijds ben ik razend benieuwd naar deze Blade Runner-serie. Maar langs de andere kant heb ik schrik welke (slechte) invloed Amazon gaat hebben op dit project. Afwachten maar!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.