Octopath Traveler 2 verschijnt 24 februari 2023

Octopath Traveler 2

Octopath Traveler was een titel die bij release op heel wat bijval kon rekenen. En de fans hebben dus gelijk zo blijkt. Square Enix heeft namelijk bevestigd dat er een vervolg komt, en dit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via STEAM. 

In Octopath Traveler 2 beginnen spelers een uitdagende reis door de gloednieuwe wereld Solistia.

Dit nieuwe deel is ontwikkeld door hetzelfde team als de voorganger, waarvan wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht*. Net als het eerste deel maakt de game gebruik van unieke HD-2D-graphics, waarin spelers hun retro-2D-personages besturen door prachtige 3D-omgevingen, maar dan van een nóg hoger niveau.

De nieuwe verhaallijn en features van de game maken hem perfect voor beginners, terwijl alle charme van het origineel weer ruimschoots aanwezig is. Spelers kunnen een nieuwe wereld verkennen met acht nieuwe, unieke helden, in een avontuur waarin de turn-based gevechten weer voor volop strategische diepgang zorgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)