Voice of Cards: The Beasts of Burden is nu beschikbaar

Square Enix laat weten dat hun nieuwste, standalone deel in de op kaarten gebaseerde RPG-franchise Voice of Cards, Voice of Cards: The Beasts of Burden, nu digitaal verkrijgbaar is voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc via Steam.

Na het succes van Voice of Cards: The Isle Dragon Roars en Voice of Cards: The Forsaken Maiden kunnen spelers nu genieten van een derde turn-based avontuur in de Voice of Cards-franchise dat wederom helemaal via het medium kaarten wordt verteld.

Voice of Cards: The Beasts of Burden verplaatst spelers naar een sfeervolle wereld die via kaarten wordt gepresenteerd. In deze derde uitgave in de Voice of Cards-franchise kunnen spelers verslagen monsters in kaarten vangen om ze vervolgens tijdens gevechten als vaardigheden te gebruiken.

Beleef een nieuw verhaal in een wereld waar de haat tussen mensen en monsters al duizenden jaren de toon zet, en een meisje dat haar thuis is verloren zweert zich op de monsters te wreken. Ze krijgt hulp van een mysterieuze jongen die samen met haar het onbekende tegemoet treedt om het lot van deze gebroken wereld te bepalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)