fbpx

Fallout 76 – Expeditions: The Pitt is nu gratis beschikbaar voor alle spelers

Fallout 76 The Pitt

Het begon voor Fallout 76 niet helemaal zoals Bethesda had verwacht. Maar de studio bleef in de game geloven en nu mogen we gerust stellen dat deze titel helemaal op de rails zit. Hoog tijd voor nieuwe content dus! En dit helemaal gratis voor iedereen!

Expeditions: The Pitt bevat:

Nieuwe Locatie – Reis terug naar het naoorlogse Pittsburgh voor de eerste keer sinds Fallout 3. Ooit een baken van industrie, maar het nucleaire conflict heeft de eens zo grote stad verwoest. Verhoogde stralingsniveaus hebben de inwoners gemuteerd, waardoor onenigheid en strijdende facties uit de chaos zijn ontstaan.

Expeditions – Grootschalige herhaalbare missies voor groepen van maximaal vier spelers. Vanuit Whitespring Refuge in Appalachia drijven spelers een Vertibird aan om ze naar het hart van The Pitt te vervoeren. Wat wacht zijn willekeurig geselecteerde herhaalbare endgame missies die zijn ontworpen om de meest ervaren groepen te testen.

Nieuwe verhaallijn en facties – Ontdek een nieuwe verhaallijn die draait om twee strijdende facties: de arbeidersvrijheidsstrijders van de Union en de machtsbeluste roversfactie van de Fanatics. Vecht voor de Union om te helpen hun thuis te heroveren. Ontmoet de excentrieke en mechanisch vaardige leiders, leer over de interessante banden die hen binden en ontdek hoe de giftige woestenij van The Pitt de inwoners tot waanzin drijft.  

Nieuwe beloningen –Verover Expeditions om Stamps te verdienen, een nieuwe valuta die je kunt inwisselen bij de Union. Verzamel unieke nieuwe wapens, Power Armor, outfits, C.A.M.P.-meubels en meer, allemaal gemaakt door Union-monteurs.

Nieuwe vijanden Verdedig jezelf tegen allerlei wezens in The Pitt, waaronder de terugkeer van de dodelijke en agressieve Trogs, terwijl je de dichtbegroeide straten van de stad en het ondergrondse labyrint van The Pitt verkent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: