GoldenEye 007 komt naar Xbox Game Pass, zonder online multiplayer

Goldeneye 007

Tijdens vorige Nintendo Direct sloeg Nintendo iedereen met verstomming door aan te kondigen dat GoldenEye 007 naar het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket komt.

Da’s opmerkelijk te noemen, want de ontwikkelaar van de game, Rare, is ondertussen onderdeel van Microsoft Game Studios en werkt tegenwoordig vooral aan Sea of Thieves.

Maar het duurde niet lang voordat Microsoft ook zijn vinger omhoog stak om te zeggen dat deze legendarische schooter op Nintendo 64 ook naar Xbox Game Pass komt. Al lijkt het erop dat de Xbox-versie van de klassieker uit 1997 het moet stellen zonder online multiplayer.

Op de officiële website van 007 staat namelijk te lezen dat online multiplayer exclusief beschikbaar zal zijn voor de Switch-versie. Deze versie zal zo trouw als mogelijk blijven aan het origineel, terwijl de Xbox remaster van GoldenEye 007 dan weer de nadruk zal leggen op 4K-ondersteuning.

Ik weet niet goed of ik hier nu blij om moet zijn…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.