Tunic komt naar Nintendo Switch op 27 september

Na een succesvolle release op Xbox Series S|X, Xbox One en PC kunnen binnenkort ook Switch gamers genieten van deze toch wel bijzonder indie game.

Tunic roept het gevoel op van klassieke actie-avonturengames en laat een heldhaftig vosje een vreemd land verkennen dat om elke hoek gevaar verbergt. Ontdek unieke voorwerpen, nieuwe gevechtstechnieken en geheimen terwijl onze held zich een weg baant door een intrigerende nieuwe wereld.

Check hier onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)