fbpx

Forza Horizon bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd in Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

In oktober 2012 zag Forza Horizon van ontwikkelaar Playground Games voor het eerst het levenslicht. De game speelde zich toen af in de Amerikaanse staat Colorado. De immens populaire gamereeks wordt volgende maand dus een tiener en dat moet gevierd worden!

Op 11 oktober krijgt Forza Horizon 5 de ‘Horizon 10-Year Anniversary’-update waarmee we heel wat lekkers voorgeschoteld krijgen.

De update voegt een nieuw radiostation toe en we krijgen ook de nieuwe racemode Midnight Battles voorgeschoteld. Verder voegt de update een nagelnieuwe Story en verschillende uitdagingen toe. Tot slot krijgen we een heleboel vrij te spelen items als wortel voor de neus.

Forza Horizon 5 kreeg in mijn review een dikke, vette 9. En daar sta ik de dag van vandaag nog steeds achter: “Forza Horizon 5 is een buitengewoon, knappe, indrukwekkende racegame. Ja, hij doet alles wat zijn voorganger deed, maar tilt dit alles naar een veel hoger niveau. Dit is zonder twijfel de beste arcade racegame die je jezelf kan wensen.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Forza Horizon bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd in Forza Horizon 5'

  1. Totnogtoe elk seizoen volledig gespeeld, en, de game geeft mij nog steeds een ietwat chilling vibe (buiten het online gedeelte af en toe – sommige team members die geen team wil(len) zijn)
    Spijtig dat mijn OG FH1 360 disc versie niet wil afspelen met de 2GB save (enkel nieuwe game op X1). Ook positief dat er meer 2021 modellen en echt nieuwe wagens op het toneel verschijnen (geen copy/paste modellen zeg maar). SAAB modellen in een game krijgen zal waarschijnlijk niet meer lukken :-(.

Reacties zijn gesloten.

%d