fbpx

Pragalicious Podcast #040 | Assassin’s Creed en Battlefield zijn jarig & Hideo Kojima doet mysterieus

Pragalicious Podcast 040

In deze episode vieren Praga, Jim, RoMa en High_LordWolnir de 15de verjaardag van Assassin’s Creed en de 20ste van Battlefield. Ze halen herinneringen op en proberen uit te vissen welke game uit deze iconische reeksen ze de allerbeste vinden.

Verder praten ze over de prijsverhogingen bij Ubisoft, het mysterieuze gedoe van Hideo Kojima en de grootse plannen van Call Of Duty en Cyberpunk. Het gaat ook over Quentin Tarantino, de kerstman, een sappige Chateaubriand en taart.01:28 – Call Of Duty lost heel wat info over Modern Warfare 2 en Warzone 2
06:26 – Hideo Kojima doet weer mysterieus met een nieuwe teaser
10:48 – Ook Ubisoft verhoogt de prijzen van z’n games. Wat is een correcte prijs voor een Triple A-game?
17:06 – Cyberpunk 2077 krijgt met Phantom Liberty een eerste (en enige) grote uitbreiding
20:53 – Gelukkige 15de verjaardag Assassin’s Creed! De crew bespreekt de gamereeks en ieder praat over z’n favoriete game ervan.
29:21 – Gelukkige 20ste verjaardag Battlefield! Ook hier bespreekt de crew de reeks en hun favoriete titels.
38:00 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d