Wereldoorlog 1 shooter Isonzo is nu beschikbaar

De WW1 Game Series wil de Grote Oorlog dichterbij brengen dan ooit tevoren, en na de prequels Verdun en Tannenberg is het nu de beurt aan Isonzo. Vanaf vandaag botsen de Italiaanse en Oostenrijks-Hongaarse legers in de rivierdalen van Isonzo en de Alpen van het Zuidfront.

Van gevechten hoog in een idyllisch Alpenlandschap tot gevechten van dichtbij in rotsachtige loopgraven, wie overleeft het vizier van scherpschutters, bommenwerpers of het angstaanjagende gifgas?

Neem positie in achter een gatling gun of blaas op de hoorn om je ploeggenoten te ondersteunen in stedelijke straten en rivierdalen – neem deel aan belangrijke WO1-momenten en kijk of je de loop van de geschiedenis kunt veranderen. Dit is het Italiaanse front.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)