Sifu komt op 8 november op Nintendo Switch

Sifu

De Switch kan rekenen op een heleboel toppers. Jammer is wel dat deze toppers een flinke poos na release op de andere consoles, en pc, pas naar de Switch komen. Ook Sifu is er daar eentje van.

Sifu plaatst ons in de schoenen van een Pak Mei Kung-Fu student die zijn leven lang heeft getraind voor een dag van afrekening na de brute moord op hun hele familie door een mysterieus moordcommando.

Met slechts één dag en talloze vijanden in hun weg, moeten spelers onoverkomelijke kansen verslaan en leden van de machtige organisatie verslaan om wraak te nemen. Maar op zo’n zoektocht naar wraak is tijd de prijs die betaald moet worden. Met een magische talisman om spelers na hun dood weer tot leven te wekken, betekent een nederlaag niet het einde.

Hoewel de student altijd terugkomt, is de prijs van de magie echter duur, en zullen ze elke keer dat ze weer tot leven komen aanzienlijk verouderen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)