Er komen nieuwe Nintendo 64 klassiekers, waaronder GoldenEye 007, naar Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket

Nintendo Switch Online Uitbreidingspakket

Sinds de release van het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket zijn er al een resem Nintendo 64 games verschenen. Gelukkig heeft Nintendo net aangekondigd via Nintendo Direct da we ons mogen verwachten aan nieuwe Nintendo 64 klassiekers.

In het jaar 2022 zullen we nog drie games mogen verwachten en voor 2023 mogen we ons opmaken voor minstens zes games. Tijdens Nintendo Direct werd de line-up bekendgemaakt, er zit alvast voor mezelf een absolute topper tussen namelijk GoldenEye 007.

2022

  • Pilot Wings 64
  • Mario Party
  • Mario Party 2

2023

  • Mario Party 3
  • Pokémon Stadium
  • Pokémon Stadium 2
  • 1080 Snowboarding
  • Excitebike 64
  • Goldeneye 007

Wie een abo heeft op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kan dus binnenkort aan de slag met deze klassiekers.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.