The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt 12 mei 2023

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Persoonlijk ben ik fan van Nintendo’s Metroid-reeks. Op de voet gevolgd door de Zelda-reeks. Zelda-fans hebben alvast eentje om naar uit te kijken, namelijk The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

In een nieuwe Nintendo Direct-videopresentatie heeft Nintendo een reeks aankondigingen gedaan over games die dit jaar en volgend jaar naar de Nintendo Switch komen.

De presentatie bevatte onder andere de onthulling van de officiële naam en de releasedatum van het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, alsook een mysterieuze nieuwe trailer met onder andere nieuwe gameplay die zich hoog in de wolken afspeelde.

Het grootse avontuur van Link gaat verder op 12 mei 2023, wanneer The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)